HUSET OG OMGIVELSERNE

Ejendommen er et firlænget hus opført i 1966 med overdækket Atriumgård/aktivitetsrum i midten. ”Huset Reflekt” er bygget i et plan, og der er plads til 9 børn /unge. Huset er indrettet med flere større opholdsrum, 2 køkkener, spisestue, opholdsstue, diverse opholds-/soveværelser mv. Værelserne er rummelige, lyse og imødekommende og er ca.10-14 m2 store. Der er indbyggede skabe og håndvaske på flere af værelserne. Atriumgården har flere funktioner, deri fælles aktivitetsrum med bordtennis, bordfodbold, hyggehjørne, airhockey, mv. Der er i forbindelse med boligen også garageanlæg og værkstedsfaciliteter.

Der er 1,5hkt jord udlagt som Parklignende have – som nemt og praktisk kan inddeles i sektioner til forskellig brug med rig mulighed for leg, bålhygge, klatrelege, boldspil osv. Der er forskellige frugt træer, bærbuske, krydderurter. Huset har flere terrasser og lækroge, deri udendørs pejs, grill og rygeovn mv. Ca.600 m vest for ejendommen løber Vårby å, som byder på dejlige naturoplevelser. Ligeledes er Slagelse og Korsør Lysstskove er indenfor 10min kørsel. Ejendommen er indhegnet og omkranset af et læbælte. Der er direkte udsigt ud over Storebælt og Storebæltsbroen.
&nbsp
 

Kostpolitik

Der tilbydes varieret og sund kost hvor der er fokus på bæredygtighed, økologi og gode råvarer. Der tilbydes sunde alternativer til slik og sukker. Vi lægger vægt på at spise sammen og ser spisesituationer, hvad enten det er hjemme eller i byen, som et led i børnenes sociale træning og udvikling. Det er muligt at imødekomme allergier, eksempelvis gluten, lactose intolerance etc.

Det er muligt at dele spise situationerne op i 2-3 grupper da der er spisestue og køkkener.

Er du en potentiel kollega?
Henvend dig gerne hvis du har interesse i, at arbejde sammen med os.

Om os
Huset Reflekt arbejder med
sårbare børn og unge, samt
deres familier og netværk.