​Til kommunerne

Vi tilbyder​

​døgnanbringelse efter Servicelovens § 66.1.6.

Pædagogik og ideologi

​I Huset Reflekt arbejder vi ud fra en glædesfyldt, aktivitetsbaseret og relations pædagogisk tænkning inspireret af den neuroaffektive udviklingspsykologi, med en legende, anerkendende og energifyldt tilgang til børnene.

Huset Reflekt arbejder med de beskrevne mål jf. børnenes handleplaner i samarbejde med forvaltning, familie, plejefamilie eller værge. Der tilstræbes et tæt samarbejde med forvaltningen såvel som familie. Efter aftale udarbejdes statusskrivelse, som kan bidrage til fremtidige mål. Målene fastlægges i samarbejde med barn og sagsbehandler.

Dette er i ånden for, at sikre en god forudsigelighed, den daglige struktur og en styrkelse af de sunde, sociale kompetencer.

Som medarbejder i Huset Reflekt agerer man som troværdig rollemodel – med barnet i centrum. Det enkelte barn skal have mulighed for at øve sociale færdigheder i et trygt miljø, hvor der er kendte voksne til at guide, vejlede og samspille med. Derfor er det vigtigt for os, at de voksne, der er tilknyttet Huset Reflekt, er gennemgående og stabile.

Vi ser nuanceret, kritisk og udviklende på os selv, hinanden og vores arbejde, forderigennem at kunne være de bedste rollemodeller og kunne stole på vores evner og professionelle virke.

Takster

​Se Tilbudsportalen eller kontakt tilbudsleder.

Tilsynsrapporter

Her finder du den seneste tilsynsrapport fra 

* Styrelsen for Patientsikkerhed fra marts 2023

* Socialtilsyn Hovedstaden fra august 2023

Adresseoplysninger

Huset Reflekt

Brovej 15, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt Morten: 22 42 33 90

E-mail: info@husetreflekt.dk

Huset Reflekt

Vi har til hensigt at skabe et barndomshjem, hvor sårbare børn og unge kan gro, udvikle nye menneskelige færdigheder og styrkes i troen på sig selv og fremtiden.